top of page

Новини про наш просвітницький проєкт «Закон на їхньому боці»


Напочатку червня разом із нашими дружніми партнерами Suziria Charity, АЗОУ, HAU, медіа Online.UA та за підтримки національного оператора зовнішньої реклами PRIME Group пройшов черговий етап кампанії. Було встановлено 8 нових бордів на основних трасах Волині. Звідти регулярно надходить велика кількість звернень щодо жорстокого поводження з тваринами, за якими наша юристка надає консультації.


В попередніх публікаціях у наших соцмережах (публікації від 06/11/2023, 21/03/2024, 11/04/2024, 23/04/2024 та від 18/05/2024) ми пояснювали важливість інформування населення про Закон України «Про захист тварин від жорстокого поводження». Вже встановлені борди в Закарпатській, Харківській, Київській та Одеській обл.


Ми отримуємо багато запитів на встановлення таких бордів у різних куточках країни та готові до співпраці 🤝


ЗАКЛИКАЄМО до діалогу представників територіальних громад. Просимо всіх, хто може допомогти з розміщенням бордів, писати нам в коментарях або в соціальних мережах. Ми допоможемо та поділимося алгоритмом дій.


Самостійно ми не охопимо всю Україну. А разом із вами, крок за кроком, продовжимо просвітницьку діяльність в різних областях.


Підтримати цей напрямок можна будь-яким зручним способом. У призначенні вкажіть: «На просвітницьку діяльність».


💳 Усі реквізити — за посиланням 📎mssg.me/ursa




Comments


bottom of page