top of page

URSA встановлює котобудиночки для безпритульних хвостів Ірпеня


З початком зими команда URSA спільно з Ірпінською молодіжною радою (ІМР) почали проект встановлення котобудинків у міських парках м. Ірпінь. Наразі встановлено вже 4 будиночки, в кожному з яких зможе розміститися до семи котиків та пережити холодну зиму.


«З перших днів повномасштабної війни в таких містах Київської обл. як Ірпінь, Гостомель, Буча та Бородянка, як і по всій країні, залишилися сотні домашніх тварин, які не звикли жити на вулиці, тому без теплого місця для ночівлі взимку вони просто загинуть,» - говорить голова наглядової ради URSA Олена Мачинська.


Наразі, на замовлення зоозахистної команди,  майстри виготовили ще 3 будиночки для котів, які URSA з ІМР встановлять вже до кінця січня.


«Ми плануємо не зупинятися на 7 котохатах. У порівнянні з сотнями покинутих тварин, це фактично крапля в морі. Тому вирішили підійти до питання глобально й розробили проект «Гуманне місто України». Він передбачає встановлення котобудиночків та будок для безпритульних тварин і в інших містах України,» - розповідає засновниця URSA Ярослава Коба.

Comments


bottom of page