top of page

Цуценята з передової.



Кілька тижнів тому до нас звернулися військові з передової Донецької обл. В одному зі зруйнованих прифронтових сіл вони знайшли двох собачок з цуценятами: в одної — 5 новонароджених малюків (тільки-но відкрили оченята), у другої — 7 малят віком 3-4 тижні. Залишити їх там дорівнювало загибелі, а забрати на бойові позиції хлопці не могли.


Ми звернулися за порадою до нашої подруги Лали Тарапакіної з Фонду «12 Вартових». Вона домовилась із волонтерами UAnimals, які як раз планували в тому регіоні евакуаційну місію тварин. Із супроводом на місці допомогла наша подруга Юлія Гаврилова з ГО «Дружківка — територія добра».


І ось, в перший день весни, військовим вдалося зібрати всю малечу та передати волонтерам для перевезення в Київ. На жаль, дні були дуже неспокійні та маму 7 дитинчат не знайшли.


Собачку з 5 цуценятами прийняли у себе колеги з «Patron Center».

До нас приїхали 7 малюків (3 дівчинки та 4 хлопчики), яким ~ 5 тижнів. Вони пройшли перший огляд, їм зробили тест на ентерит та вакцинували.



Після карантину 3 малюків поїдуть до наших друзів-колег у Притулок в Гостомелі, 2 ми беремо під свою опіку, а 2 вже знайшли дім.


Ми активно шукаємо дім іншим 5 врятованим карапузам та сподіваємося, що після ветклініки вони поїдуть одразу додому.


Безмежно дякуємо всім, хто допоміг із перевезенням та прийняв малюків, і особливо — нашим мужнім військовим, які боронять країну та рятують хвостиків! Вкотре переконуємося, що для них важливе кожне життя.


Comentarios


bottom of page